Deze items mogen niet ontbreken in jouw kledingkast deze zomer!

Het voorjaar is begonnen. Dat betekend dat we weer volop aan de gang zijn om onze kledingkast lente- en zomer klaar te maken! Kledingstukken die je niet meer draagt kunnen de kast uit en maken ruimte voor nieuwe items. Tijd om te shoppen dus! Maar welke items moet je nou echt in je kledingkast hebben liggen deze zomer? Lees gauw verder om erachter te komen!

Jeans

Jeans (of spijkerbroeken) gaan al generaties lang mee met de mode. Zo nu en dan komt er een ander model op de markt die vervolgens weer een trend wordt. Zoals in 2021 bijvoorbeeld de high waist jeans met bootcut (wijdere pijpen) of straight leg (rechte pijpen). En sommige modellen zoals de skinny jeans blijven eigenlijk altijd wel in de mode.

Bikini’s

Uiteraard heb je in de zomer bikini’s nodig. Om je leven wat makkelijker te maken is het handig om een voorraad zwarte bikinibroekjes in te slaan. Deze staan overal bij en zijn tijdloos. Vervolgens kun je hierbij leuke bikini tops kopen en deze afstemmen op je zwarte broekjes. Zwarte bikinibroekjes klinkt misschien saai maar deze komen natuurlijk in allerlei soorten en maten. Zoals bijvoorbeeld leuke patroontjes of aparte stoffen. Of bijvoorbeeld in high waist model.

Jumpsuits

Deze zijn al even in de mode maar dat zullen ze ook wel even blijven. En daarom hoort dit item echt in jouw kledingkast deze zomer. Jumpsuits (of playsuits) zitten heerlijk en zijn daarnaast ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast kun je er veel kanten mee opgaan. Je kunt ze namelijk casual dragen door ze te combineren met een paar slippers. Of je kunt het wat chiquer maken door er een hak onder te dragen, een riem en een hoed.

Witte blouse

Het hebben van een witte blouse in je kledingkast is eigenlijk het hele jaar door een must. Ook met een witte blouse kun je alle kanten op. Stijl deze bijvoorbeeld in de avond met een blazer, een pantalon en een hak of hou het casual met een jeans en sneakers. De witte blouse is een veelzijdig item dat iedereen zou moeten hebben.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *